TERUG NAAR CASES

Digital Birds hét online recruitment bureau

Wij kregen een seintje van onze vrienden bij Digital Birds, een super energiek online recruitment bureau. Ze vroegen ons om hun online look & feel een flinke boost te geven. Digital Birds heeft namelijk één missie: de perfecte match maken tussen geweldige werkgevers en top-talenten. Ze wilden hun unieke en innovatieve aanpak duidelijk laten zien met een flitsende digitale uitstraling. Nou, dat klinkt als een geweldige uitdaging waar we graag onze tanden in zetten!

We ontwikkelden een frisse en eigentijdse visuele identiteit die de dynamiek en innovatie van Digital Birds weerspiegelde. Het symbool bestaande uit 2 chat wolkjes vormen samen een herkenbaar vogeltje, klaar om de wereld van recruitment te veroveren. De sprankelende kleuren van Digital Birds geven een levendige twist aan elke online hoek. Paars zorgt voor die vonk van innovatie en betrokkenheid terwijl blauw staat voor de kracht van samenwerking en vertrouwen.

Bij Digital Birds draait alles om balans en harmonie, en dat zie je terug in onze slimme vlakverdeling. Deze speelse en doordachte ordening straalt professionaliteit en overzicht uit, net zoals Digital Birds dat doet bij het verbinden van werkgevers en talenten. Een visuele identiteit die niet alleen in het oog springt, maar ook de krachtige missie van Digital Birds om verbindingen te maken, op een heldere en betekenisvolle manier uitstraalt.

“Ons verhaal is perfect vastgelegd in een visuele identiteit die echt spreekt!”
Roy, Eigenaar Digital Birds

Let's Work Together+++