TERUG NAAR CASES

Een stralende nieuwe website voor Gehlen Zonwering

We werden benaderd door Gehlen Zonwering, een gevestigd bedrijf met een rijke geschiedenis in het leveren van hoogwaardige zonweringoplossingen. Ze wilden hun online aanwezigheid nieuw leven inblazen en hun prachtige producten op een aantrekkelijke en moderne manier presenteren. Het was duidelijk dat ze klaar waren om de digitale wereld te veroveren, en wij stonden klaar om hen daarbij te helpen!

Gehlen Zonwering straalt vakmanschap en betrouwbaarheid uit, en dat wilden we vertalen naar hun nieuwe online look. We hebben de nieuwe huisstijl naadloos geïntegreerd in een opvallend webdesign. Bij het bezoeken van de website worden bezoekers begroet met een warme en uitnodigende uitstraling, die perfect past bij de producten van Gehlen Zonwering.

De nieuwe website van Gehlen Zonwering is een ware weerspiegeling geworden van hun vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. De harmonieuze combinatie van de nieuwe huisstijl, prachtige fotografie en een gebruiksvriendelijk webdesign zorgt ervoor dat bezoekers niet alleen geïnformeerd worden, maar ook geïnspireerd om de zon op te zoeken en te genieten van het buitenleven.

“Onze website weerspiegelt nu perfect wie we zijn en waar we voor staan.”
Gaston, Eigenaar Gehlen

Let's Work Together+++