TERUG NAAR CASES

Quartier Latin genieten aan de haven van Middelharnis.

De gasten moeten honger krijgen als ze onze website bezoeken. Mooie klantvraag en niet moeilijk met Latijns-Amerikaanse klassiekers op de kaart. We hebben ze in een passende omgeving gepresenteerd zodat de reserveringen elkaar vlot opvolgen.

De geuren van dit eetcafé lokken het winkelend publiek van D’n Diek in Middelharnis de hoek om, naar de haven. De smaakvolle branding is niet wat het water je in de mond doet lopen als je de menukaart bekijkt. Het sluit wél heerlijk aan op de klassieke gerechten met kwaliteitsproducten en bijbehorende -onweerstaanbare- geuren. Hier kunnen we alleen de chef credits voor geven.

De responsive website daarentegen, weet met smaakvol belichte fotografie van sappige stukken vlees, vis en burgers je speekselklieren écht aan het werk te zetten. Je navigeert van de menukaart naadloos naar de button ‘reserveren’. Want potverdorie hier krijg je trek van. De cadeaubon is in dezelfde klassieke sfeer vormgegeven. Met een luxe waxstempel om de kwaliteit te bezegelen. Dit cadeau willen we zelf wel krijgen.

“Bliqvangers wist onze sfeer naadloos in de website te integreren. Lekker samengewerkt.”
Gokay, Eigenaar Quatier Latin

Let's Work Together+++