TERUG NAAR CASES

Ontspanning en verzorging in het hart van Hellevoetsluis

Bij Felicia Duijnstee ben je in goede handen als het gaat om huidverzorging en ontspanning. En omdat zij haar handen vol heeft aan facials en peelingen, gaven wij de branding van haar salon een nieuw gezicht. De website en het drukwerk stralen als de huid van Felicia’s klanten, vlak na een behandeling.

  • OPDRACHTGEVER

    Studio Skin

  • DIENSTEN

    Branding, Content & Creatie, Websites

  • WWW.STUDIO-SKIN.NL

Oudroze en een klassiek zwart font. Het raakt zowel de doelgroep als de sfeer in de salon. Elegant en relaxed. Echt een branding waarin je achteroverleunt en ontspant. Behalve een heerlijke behandeling voor jezelf, koop je bij Studio Skin de beste verzorgingsproducten en heerlijke geurkaarsen van Felicias eigen merk. Wat een cadeautje om deze producten van een stijlvolle branding te mogen voorzien!

Vanaf heden krijg je alle producten mee in een mooie papieren tas. Ook alle schriftelijke communicatie, kaartjes en cadeaubonnen zijn voorzien van de nieuwe branding met het minimalistische botanische beeldmerk. Daar kan je mee aankomen op een verjaardag. Het drukwerk is, net als de website opgemaakt en verzorgd door ons, als persoonlijke schoonheidsspecialist van de branding.

“Ontzettend blij met het resultaat en met de fijne en soepele samenwerking. Een echte aanrader voor elke ondernemer!”
Felicia, Eigenaresse Studio Skin

Let's Work Together+++