CONTENT & CREATIE

Aandacht pakken met de juiste content

Je hebt wat te vertellen en wil je merk laten zien. Steeds via de mediadrager die de meeste bliqqen vangt van jouw doelgroep.

Soms is dat een website, soms is dat een banner of flyer en soms is dat social media. Ze pakken allemaal aandacht op een andere plek, op een andere manier. Wij halen eruit wat erin zit. Of stoppen er nog meer in.

We pakken de aandacht en maken de connectie met jouw mensen. Op verstands- én met gevoelsniveau. Met doordachte grafische elementen en woorden die jouw doelgroep verstaan.

Content Creatie
Social Media Design
Posters & Flyers
Animaties
Banners & Signing
Merchandise
Album Cover
Package Design
Print & Digital
Fotografie
Videografie
Motion Design
Kan jouw merk wel wat aandacht gebruiken?
Een project starten

De juiste brandstof voor jouw business

Jouw nieuwe project is onze volgende uitdaging. Wij zijn er klaar voor! hallo@bliqvangers.nl

01

Content Creatie

Wil je jouw doelgroep betrekken bij je merk? Dan wil je hen op regelmatige basis relevante informatie aanbieden. Denk aan blogposts, video’s, social media posts en meer. Wij bedenken, ontwikkelen en produceren verschillende soorten content. Van grafische afbeeldingen en teksten tot foto’s en video’s.

02

Social Media Design

Het creëren van visuele uitingen, zoals afbeeldingen, video’s, infographics en animaties, speciaal voor gebruik op social media platforms: dat is Social Media Design. Hiermee helpen we merken om hun doelgroep te bereiken en hen tot actie te triggeren.

03

Posters & Flyers

Met posters, flyers, brochures en andere gedrukte materialen trek je de aandacht van jouw publiek. Tegelijkertijd informeer je hen over een product, dienst of evenement.

04

Animaties

Bewegende beelden die ontstaan door een reeks stilstaande afbeeldingen snel na elkaar af te spelen. Wil jij de betrokkenheid van jouw publiek te vergroten en/of een boodschap op een onvergetelijke manier overbrengen? Animatie is the way to go.

05

Banners & Signing

Banners zijn digitale advertenties op websites of sociale media. Hebben we het over signing, bedoelen we fysieke borden en displays. Beide middelen zetten we in voor de promotie van producten of merken.

Cases

Cases waar wij trots op zijn

Onze werkwijze

Onze duidelijke werkwijze draagt bij aan een succesvolle samenwerking en een beter eindresultaat.

Een goede briefing is van cruciaal belang voor het succes van de opdracht. Het is een belangrijk houvast tussen jou wensen en onze uitvoering, het kan ervoor zorgen dat het project efficiënt en effectief wordt uitgevoerd.

Brainstormen is een effectieve manier om ideeën te genereren voor het maken van goede content en creatie. Wat is bijvoorbeeld het doel van de campagne? Een brainstormsessie kan ook helpen om de creativiteit en inspiratie te stimuleren, waardoor je met frisse ideeën aan de slag kunt gaan.

Een goed concept geeft richting aan het project en zorgt ervoor dat jouw organisatie een duidelijk beeld hebben van het doel van de opdracht. Komt de boodschap goed over?

Na akkoord op het concept kunnen de vervolgstappen van het creatieve proces worden gestart. Dit betekent dat we het concept uitwerken voor de juiste doeleinden en opleveren in de juiste formaten. De content kan vervolgens worden gepubliceerd op de kanalen en platforms.

Expertises

Waar onze krachten liggen

Let's Work Together+++