ONS NETWERK

Samen bedienen we elke klant op maat

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van creatieve professionals. Marketeers, fotografen, videografen en copywriters. Samen bedienen we elke klant op maat.

We geloven dat een samenwerking tussen de juiste expertises de sleutel is naar eersteklas creatieve content. Daarom zoeken we altijd de juiste mensen om jouw project te rocken. Ons netwerk is ons geheime wapen.

Hiermee kunnen we alle projecten aan, van eenvoudig en compact tot het inplannen, ontwerpen en uitvoeren van grootse campagnes waarin een heel spectrum aan marketingmiddelen aan bod komen.

Marketing
Fotografie
Videografie
Copywriting
3D
Bedrijfsvideo
Applicatie
Kan jouw merk wel wat aandacht gebruiken?
Een project starten

De juiste brandstof voor jouw business

Jouw nieuwe project is onze volgende uitdaging. Wij zijn er klaar voor! hallo@bliqvangers.nl

01

Marketing

De promotie van producten of diensten aan een doelgroep op een strategische manier, dat noemen we marketing. Oftewel: alles wat te maken heeft met het begrijpen wat de klant wil, daarop inspelen om de (blijvende) connectie met de doelgroep te maken.

02

Fotografie

Een verhaal overbrengen met emotie, in één bliq, dat doe je met fotografie. Want emoties gaan vooraf aan beslissingen. Dus ook de beslissing om met jouw merk in zee te gaan. Goede foto’s op posters, flyers, in advertenties of op social media trekken de aandacht en zorgen samen met de teksten voor een trigger.

03

Videografie

Met films en video’s breng je een boodschap op een unieke en boeiende manier over aan het publiek. Wij zetten het dan ook graag in als effectieve marketingtool. Denk aan promotiefilms, instructievideo’s en zelfs complete documentaires. Er is geen krachtigere en memorabele manier om verhalen te vertellen en zo verbindingen te leggen tussen mensen en merken.

04

Copywriting

Conversie verhogen? Meer verkopen? De juiste vibes afgeven met een passende tone of voice? Dat is wat copywriting allemaal doet. Wij helpen je met teksten voor advertenties, websites, brochures, nieuwsbrieven en social media. Met de juiste woorden houd je de aandacht vast en trigger je de doelgroep om de volgende stap te zetten.

05

3D

3D zijn objecten of beelden die in drie dimensies kunnen worden waargenomen. 3D is aantrekkelijk omdat het de mogelijkheid biedt om producten of projecten op een realistische manier te presenteren en visualiseren. 3D-design kan worden ingezet voor verschillende toepassingen, zoals productontwerp, architectuur, animatie en visuele effecten.

Cases

Cases waar wij trots op zijn

Expertises

Waar onze krachten liggen

Let's Work Together+++