Over Ons

Aandacht pakken voor jouw groei

Je hebt wat te vertellen en wil je merk laten zien. Steeds via de mediadrager die de meeste bliqqen vangt van jouw doelgroep.

Bij Bliqvangers bundelen we onze krachten op het gebied van Branding, Websites en Content & Creatie om uw bedrijf te helpen groeien en zich te onderscheiden in een competitieve markt.

We pakken de aandacht en maken de connectie met jouw doelgroep. Op verstands- én met gevoelsniveau. Met doordachte grafische elementen en woorden die jouw doelgroep verstaan.

Design voor online- en offline gebruik.

Binnen onze drie expertises Branding, Websites en Content & Creatie ontwerpen en maken wij alles dat aandacht pakt. Van logo’s, beeldmerken en huisstijlen tot websites, video’s en social media-uitingen.

Met opdrachtgevers uit de festival- en muziekscene, de food- en horecabranche en de fashion branche is het aanspreken van een frisse en hippe doelgroep ons specialisme geworden.

EXPERTISES

Waar onze krachten liggen

Wij werken met maten

Het vaste team is lekker compact. Daarbuiten hebben we een fijne groep freelancende matties. Het zijn copywriters, bloggers, marketeers, growthhackers, videografen, seo-specialisten en meer. Samen kunnen wij alles. Dus shoot je uitdaging gerust op ons af. Jouw opdracht krijgt een persoonlijk en op maat gemaakt team.

Let's Work Together+++