WEBSITES

Het verhaal van jouw onderneming online overbrengen

Een website zegt alles over je. Het is je plek om te shinen. Het is de plek waar je verwachtingen waarmaakt of zelfs overtreft. Wij gaan voor wauw- effecten en het vangen van bezoekers.

Hebbes? Dan is een logische basis en kraakheldere gebruiksvriendelijkheid minstens zo belangrijk. Je wil bezoekers ook na die eerste bliqqen vasthouden en laten terugkomen.

Misschien wil je dat ze zich voor nieuwsbrieven inschrijven of dingen kopen in je webshop. Met creatieve minds en technische skills kunnen we deze effecten voor je ontwerpen én bouwen.

Webdesign
Webdevelopment
UX / UI design
Wordpress Website
WooCommerce
Shopify
Landingspagina
Nieuwsbrief
Mobile App
Copywriting
Optimalisatie
Onderhoud & Updates
Kan jouw merk wel wat aandacht gebruiken?
Een project starten

De juiste brandstof voor jouw business

Jouw nieuwe project is onze volgende uitdaging. Wij zijn er klaar voor! hallo@bliqvangers.nl

01

Webdesign

De presentatie van jouw bedrijf, online. Dat is webdesign door Bliqvangers. Wij ontwerpen jouw website, en daar komt best wat bij kijken. De lay-out, kleurenschema’s, typografie, en het inrichten met afbeeldingen en andere visuele elementen.

02

Webdevelopment

Design klaar? Dan volgt webdevelopment, oftewel het bouwen en onderhouden van een website. Hierbij komt het ontwikkelen van de achterliggende technologieën en bijbehorende software aan bod. Alles om een website te laten functioneren, inclusief het schrijven van code voor de frontend en backend van de site.

03

Landingspagina

Het triggeren van de bezoeker om op die pagina een bepaalde actie te ondernemen is waar het allemaal om draait. Een inschrijving van een nieuwsbrief of een fijne shopsessie bijvoorbeeld, waarbij volle winkelmandjes langs de checkout gaan.

04

Nieuwsbrief

E-mailmarketing valt of staat met je open- en klikratio. De eerste indruk is hierbij heel belangrijk. Een goed ontwerp geeft de nieuwsbrief een professionele en een hier-wil-ik- meer-van-weten-uitstraling. En dat heeft direct effect op de resultaten.

05

Webshop

Een online winkel waar mensen op een makkelijke manier, vanuit huis of waar dan ook, producten kunnen kopen. Gebruiksvriendelijkheid, een drempelvrije checkout en een veilige betaalomgeving geven klanten een topervaring waardoor ze weer terugkomen voor meer.

Cases

Cases waar wij trots op zijn

Onze werkwijze

Zonder goed werkwijze ook geen website waar bezoekers over naar huis schrijven. We vinden het daarom belangrijk dat je weet hoe we te werk gaan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De brainstormsessie is ervoor bedoeld om op strategisch niveau naar jouw website te kijken. Want wat is het doel van jouw website? En hoe kunnen we een website ontwikkelen welke de doelgroep aanspreekt? Dit zijn vragen welke we in een daadkrachtige sessie met elkaar gaan beantwoorden. Zonder brainstorm ook geen website die scoort.

Uit de brainstormsessie zijn allemaal aanknopingspunten gekomen weke bijdragen aan het succes van het webdesign. Tijdens het ontwerpen van het webdesign gaan we bepalen welke pagina’s ontworpen dienen te worden voor een functionele website. De branding van jouw bedrijf vertalen we 1-op-1 door naar een passend webdesign, en altijd met het doel van de website in het oog. Tijdens een of meerdere feedbacksessies bepalen we met elkaar hoe het webdesign er optimaal uit komt te zien. Pas hierna beginnen we met het ontwikkelen.

Is het webdesign definitief? Dan is het tijd om het webdesign te vertalen naar een werkende website binnen het WordPress CMS. Alle pagina’s uit het ontwerp worden daadwerkelijk ontwikkeld. Verder zorgen we dat belangrijke zaken, als bijvoorbeeld de contactformulieren, goed functioneren. Vanaf dat moment kan jij de website in levenden lijve ondervinden.

Is de content toegevoegd? En zijn de laatste foutjes uit de website gehaald? Dan is het tijd om live te gaan. Het is altijd leuk om hier een mooi moment van te maken en de livegang met elkaar te vieren. Het in tenslotte toch een project waar we met z’n allen hard voor hebben gewerkt!

Expertises

Waar onze krachten liggen

Let's Work Together+++