Floor8 specialist in luxe visgraatvloeren

De reis met FLOOR8 begon met het definiëren van hun merk. We ontdekten samen de kernwaarden die het hart van hun organisatie vormen. Vakmanschap, creativiteit en betrouwbaarheid zijn slechts enkele van de bouwstenen die de basis vormen voor alles wat FLOOR8 is en doet.

MTC Transport biedt complete logistieke dienstverlening.

Een groots transportbedrijf en een begrip in de Rotterdamse haven heeft een grootse branding nodig. Wij transporteerden de branding van MTC Transport weer helemaal naar nu.

Digital Birds hét online recruitment bureau

Wij kregen een seintje van onze vrienden bij Digital Birds, een super energiek online recruitment bureau. Ze vroegen ons om hun online look & feel een flinke boost te geven. Digital Birds heeft namelijk één missie: de perfecte match maken tussen geweldige werkgevers en top-talenten. Ze wilden hun unieke en innovatieve aanpak duidelijk laten zien met een flitsende digitale uitstraling. Nou, dat klinkt als een geweldige uitdaging waar we graag onze tanden in zetten!

Funky Vegan Festival, smaakvol genieten.

Funky Vegan Festival, een sprankelend evenement dat zich volledig richt op de magische wereld van plantaardig voedsel, ze wilden hun branding naar een nieuw niveau tillen om een onvergetelijke indruk achter te laten bij het publiek. Wij mochten hierbij helpen.

Goodwin Westbay creëert prachtige woningen.

Een turn-key woning, is een woning waar je zó in kan. En een turn-key bedrijfspand betekent laptop neerzetten en gaan. Goodwin Westbay uit Amsterdam richt zich niet meer alleen op de particuliere markt en dat vierden ze met een rebrand.

Niceey, de winkel écht voor iedereen.

Weet je wat nice is? Als een jong team, vol ambitie een goed groeiende webshop weet neer te zetten met producten voor iedereen. En nog nicer? Dat wij mochten helpen met een frisse branding.

Villa Bocce luxe tussen de Balinese rijstvelden

Branding van een luxe vakantievilla? Een kans om de vakantieganger op een gevoel van rust en luxe te trakteren vanaf het allereerste contactmoment. En dat door te trekken tot het uitzwaaimoment. Bliqvangers ging mee op reis.

The Embassy wonen met allure

Een voormalige ambassade in het historische centrum van Den Haag, door Goodwin Westbay omgeturnd tot luxeappartementen met een prachtige binnentuin. Instant wonen aan een oase in de stad. Met de grootste zorg door ons op de kaart gezet.

Quartier Latin genieten aan de haven van Middelharnis.

De gasten moeten honger krijgen als ze onze website bezoeken. Mooie klantvraag en niet moeilijk met Latijns-Amerikaanse klassiekers op de kaart. We hebben ze in een passende omgeving gepresenteerd zodat de reserveringen elkaar vlot opvolgen.

The Burger Maffia the best burgers in town.

Drie vlees liefhebbende horecaboys waren vastbesloten de markt in Haarlem en Amsterdam te veroveren met een nieuw burger take-away concept. Midden in coronatijd. En wij mochten helpen.

Exoria Liqueur pure liefde in een fles.

Voor een rebranding namen wij de mooie mensen van Exoria Liqueur mee terug naar de basis. De uitkomst van een stoomsessie: het liqueur moet een gepassioneerde branding krijgen en linken met de liefde.

Rewind een avond die je mee neemt naar vroeger.

Oldskool R&B-events in heel Nederland, België en Mallorca. Dan moet je huisstijl, net als de muziek grensoverschrijdend herkenbaar zijn. Een opdracht die precies in ons genre past!

Flitsteam, jouw event vastgelegd door de professional.

Een collectief van freelance-eventfotografen, op zoek naar een herkenbare en flitsende huisstijl. Echt zo’n opdracht voor Bliqvangers. Het resultaat dat past bij schietende festivalgangers? Eenvoudig, stijlvol en stoer.

Ontspanning en verzorging in het hart van Hellevoetsluis

Bij Felicia Duijnstee ben je in goede handen als het gaat om huidverzorging en ontspanning. En omdat zij haar handen vol heeft aan facials en peelingen, gaven wij de branding van haar salon een nieuw gezicht. De website en het drukwerk stralen als de huid van Felicia’s klanten, vlak na een behandeling.

Let's Work Together+++